[Kjøperveiledning] For kommersiell berøringsskjerm

 

Dekommersiell berøringsskjerm er overalt, fra den tradisjonelleliten berøringsskjermav minibanker på

gatehjørnet til43 tommer store berøringsskjermerav veisøkende kiosker.Berøringsskjermer eller berøringsskjermer kunne ha møtt tiåret for å erstatte andelen av skjermen.

 

Det er hundrevis avleverandører av berøringsskjermerverdensomspennende.Kjøpere kunne motta e-post fra nye leverandører av berøringsskjermer hver dag.Hvordan finne den perfekte kommersielle berøringsskjermen for virksomheten din har plaget kjøpere i flere tiår.Selv forskjellige kjøpere kan ha en spesiell etterspørsel etter forskjellige berøringsskjermer.Det er noen delte egenskaper som kjøpere er opptatt av før de kjøper.

 

applikasjon

Har din leverandør erfaring i samarbeidet med din industri eller fagfelt?Den kan rangeres først på kjøpers gjøremålslister når de kjøper berøringsskjermer.Hvis svaret er ja, vil du spare mye tid og energi på å være fri fra forklaring og avklaring av etterspørsel, funksjon og forespørsel i detaljer.Leverandøren kunne allerede ha utstyrt alle funksjoner innen ditt felt og mye reell erfaring og bakgrunn for å motarbeide problemet og møte konseptet ditt overgår til og med forventningene dine.For eksempel vil en mat- og drikkeklient be om envanntett berøringsskjerm.

 

Filer

Før du bekrefter bestillingen, er det mer enn nødvendig å dobbeltsjekke alle filer, for eksempel dataark med spesifikasjoner og 2d eller noen ganger 3d tegninger, forespurt godkjenning og sertifikater: Oppfyller de alle dine design- og spesifikasjonsforespørsler?Sørg for at denne leverandøren tilbyr det du ber om, eller i det minste er de villige til å forbedre.

 

Installasjon

De fleste mainstream berøringsskjermleverandører definerte spesifikke berøringsskjermer for de tilsvarende installasjonsmetodene som f.eksveggmontert berøringsskjerm, innebygd skjerm, bakfeste eller frontfeste.

For eksempel har veggmonteringsdesignet en ferdig ramme, en kjekk design kommer noen ganger med en tynn profil og en smal svart ramme.Så kostnaden og prisen kan være høyere enn de fleste innebygde design for samme spesifikasjon og standard.

Mens den innebygde berøringsskjermen er rettet mot rask og stabil installasjon, sømløst innebygd med et kioskkabinett.

Når det gjelder den stasjonære berøringsskjermen, er den viktigste forskjellen støtten.Det er nødvendig å ha stabil støtte for tusenvis av berøringer daglig.En annen må-ha-funksjon er å opprettholde berøringsstabilitet i hver eller flere posisjoner, noe som gir mer bruk til brukervaner og komfort.

 

Materialer

I motsetning til forbrukerskjermer, kan de mest vanlige materialene som brukes til kommersielle eller til og med industrielle applikasjoner være stål, med utmerkede egenskaper for holdbarhet og tilbyr brede muligheter for tilpasset design.

Det finnes også andre materialer for forskjellige formål

Aluminium: lett i forhold til stål, fortsatt med høy hardhet som beskyttelse

og fantastisk kjøleytelse, problemet ligger på den betydelig høyere kostnaden enn vanlig stål.Til slutt kommer AL med et sølvfarget utseende som har mange fans.

 

Størrelser

Skjerm eller berøringsskjerm med større størrelse er den nye trenden for enten forbrukere eller reklamefilmer.Anekstra stor berøringsskjermkan tilby en bemerkelsesverdig visning og en kraftig annonsert kommersiell effekt.Likevel anbefales det i alle fall ikke å velge en overdimensjonert berøringsskjerm, som kan gi utilstrekkelige rom på stedet og høyere utgifter.

 

Tilpasset designeller løpende elementer

Er det tilpassede designet nødvendig for deg, hvor ofte din kunde eller ansatte vil bruke funksjonen eller funksjonene, og kan du finne de nødvendige funksjonene i populære varer fra andre leverandører?Før du går inn i tilpasset design, er spørsmålene ovenfor verdt å vurdere seriøst.

 

Varighet

Kommersiell berøringsskjerm tar sikte på å yte service på bedriftens nettsted 24/7.Sørg for at leverandøren leverer holdbare løsninger, materialer og design som er bevist ved tredjeparts godkjenninger, eksperimenter og kundenes aksept.

 

Siste tanker

Den kommersielle berøringsskjermen kan være unik fra et forbrukerprodukt, derfor fokuserer måten å velge hovedsakelig på applikasjonen for nettstedet ditt.Hvis du fortsatt er i tvil,Horsent, som en innflytelsesrik leverandør av berøringsskjermløsninger, er klar til å betjene deg med våre mest erfarne feltapplikasjonsingeniører.

 

 


Innleggstid: 27. september 2022