6 trinn for å sikre kompatibiliteten til berøringsskjermen

Å søke etter den rette berøringsskjermen er en vanskelig oppgave, en inkompatibel berøringsskjerm kan føre til svikt i interaktive eller selvbetjente formål, mens en passende berøringsskjerm vil fungere som et produktivt nettsted for virksomheten din.

Det er seks trinn for å hjelpe deg å ta beslutninger om å sette opp de nye berøringsskjermene:

1.Størrelse og oppløsning: Vurder størrelsen og oppløsningen til berøringsskjermen, samt den tiltenkte bruken.Hvis du trenger å vise detaljerte bilder eller liten tekst, kan en høyere oppløsning være nødvendig.

Hvis du planlegger for et større prosjekt, eller massiv søknad om en kiosk for eksempel.Du må be om 2d- eller 3d-tegninger og spesifikasjoner med dinleverandør av berøringsskjermog viktigere er å konsultere produkt- eller forhåndssalgsingeniøren hvis deres løsninger og produkt kan møte dine behov og applikasjoner.

2 Berøringsskjermteknologi: Det finnes forskjellige typer berøringsteknologier tilgjengelig, for eksempel kapasitiv eller resistiv.Kapasitive berøringsskjermerer vanligvis mer responsive og kan støtte multitouch, og gir produktene et vakkert utseende.Arbeid med kioskens produktsjef med ideene om design.

3 Montering

For kiosk,berøringsskjerm med åpen ramme er det beste og sikre alternativet med bedre integrasjon, holdbar bruk og rask installasjon.Mer å bekrefte er måten å installere på, det er de fleste vanlige bakfeste, sidefeste, vesa-fester og frontfester.

Kontakt berøringsskjermleverandøren for installasjonsinstruksjoner eller manualer for detaljer å gå gjennom for å spare tid og unngå feil..Samtidig somlukket ramme berøringsskjermblir populært nå for tiden å bruke som interaktiv skilting eller kommersiell berøringsskjerm.

4 Operativsystemkompatibilitet: Sørg for at berøringsskjermen er kompatibel med enhetens operativsystem.Noen berøringsskjermer er kanskje bare kompatible med spesifikke operativsystemer, for eksempel Windows eller Android.

Horsent tilbyr en berøringsskjerm for Windows xp, 7, 8 og 10, 11. Og Android 7.0, 8.0 eller nyere.Berøringsskjermen vår fungerer også med Ubuntu og Linux.

5. Tilkobling: Vurder hvordan berøringsskjermen kobles til enheten din.Horsent og den vanligste tilkoblingsporten er USB .20, sørg for at enheten din har riktig og ekstra port.

6. Bruk miljø: Tenk på miljøet der berøringsskjermen skal brukes.Hvis den skal brukes i et tøft miljø eller utsettes for vær og vind, kan det hende du trenger en berøringsskjerm med høyere holdbarhet.Horsent tilbyr tilpasset designfunksjon for ulike etui og applikasjoner som f.ekshøy lysstyrke for lesbarhet i sollysogFront IP 65vurdering for støv- og vanntetting.

passende berøringsskjerm

Som en konklusjon er det nødvendig å ha en skikkelig samtale eller møte med berøringsskjermleverandøren din om temaene kompatibilitet, eller til og medtilpasset design av berøringsskjermenfor prosjektene dine for å sikre at berøringsskjermen passer dine behov og oppfyller dine krav, for å aktivere flest mulig funksjoner.


Innleggstid: Mar-01-2023