Holdbarhet på berøringsskjermen kommer først

 

 

Wefikk og har fått ganske mange tilbakemeldinger om Horsent berøringsskjerm.Rask reaksjon, følsomhet, kostnadskonkurranse... Og det er mange mål vi setter for å få produktene våre til å bli stadig bedre, eller angi noen få produktfunksjoner mens vi designer hver av våreNye Produkter.

 

Blant disse fantastiske funksjonene og krevende målene, setter vi ganske enkelt holdbarhet som vårt første mål, enten i daglig FoU for nye varer før de kommer på markedet, samt forbedring for eksisterende produktlinjer.

 

Fordelene ved å bruke en slitesterk berøringsskjerm inkluderer økt pålitelighet og reduserte vedlikeholdskostnader.Holdbare berøringsskjermer har mindre sannsynlighet for å gå i stykker eller fungere feil, noe som betyr at de tåler mer slitasje over år.Dette kan føre til færre reparasjonskostnader og lengre levetid for enheten.I tillegg kan holdbare berøringsskjermer forbedre brukeropplevelsen ved å tilby et konsistent og pålitelig grensesnitt som er enkelt å bruke og navigere.

4 hovedgrunner til hvorfor

 

Industriens etterspørsel

Usannsynlig og vesentlig forskjellig fra en forbrukerelektronikkleverandør.Horsent er opptatt av å levere en berøringsskjerm som klienten ikke har problemer med å kjøre 24/7 i årevis på en offentlig side, med hundrevis av forskjellige brukere daglig, fortsatt tilby selvbetjening pluss en fantastisk interaktiv opplevelse.I mange felt av våre kunder som f.ekstrafikk, detaljhandel, hoteller ogrestauranter, Horsent møtte etterspørselen deres og vil oppfylle kravet deres i overskuelig fremtid også.

 

 

Lagrer

I den kommersielle og industrielle verden er det tidkrevende å ta inn en ny leverandør, å erstatte og bruke en ny enhet, enn si reparere en.Å ha en slitesterk berøringsskjerm brukt i årevis uten daglig vedlikehold og bekymringer om reparasjon kan spare mye forbutikkeiere og næringsdrivende, fabrikkeiere når det gjelder arbeidskraftkostnader og uønskede problemer.

Det er en god investering å utstyre en berøringsskjerm av høy kvalitet for å tåle slitasje ved konstant bruk i områder med mye trafikk,

Holdbare berøringsskjermer har mindre sannsynlighet for å gå i stykker eller ikke fungere, noe som betyr at de tåler mer slitasje over tid med færre reparasjonskostnader og lengre levetid for enheten.I tillegg kan holdbare berøringsskjermer forbedre brukeropplevelsen ved å tilby et konsistent og pålitelig grensesnitt som er enkelt å bruke og navigere.

 

Hver interaksjon er meningsfull

På grunn av de enorme forskjellige nettstedene, representerer hver berøring i kommersiell og industri en meningsfull handling, for eksempel kjøp av en billett eller betaling etter et måltid.En tvilsom berøring, selv med unnskyldning for mange års drift, kan føre til en sint kunde. Noen ganger kan det til og med forårsake en rekke store problemer i fabrikkdriften.Derfor er vår berøringsskjermfunksjon i daglig drift viktigere som formelle bestillinger, handlinger og operasjoner.

 

Øko

Du har blitt godt lagt merke til det store elektronikkavfallet i det raske utviklings- og oppdateringstallet: forbrukere kjøper nye enheter som nye mobiltelefoner og nye nettbrett fordi enheten deres har vært treg og utdatert etter bare ett eller to års bruk.Det er ganske mange enheter som ikke er designet eller bygget for å vare for bruk, men bare i måneder.Som en konsekvens ender det med enormt elektronikkavfall og en kontinuerlig byrde for å skade miljøet og planeten vår.Horsent, på den annen side, jobber hardt for å være miljøvennlig, og leverer produkter for mange års bruk, noe som viser seg å være en effektiv metode for å redusere avfall som vår del.

 

Hvordan gjør Horsent for å gjøre det holdbart?

 

Komponenter og materialer

Som veiledning av dette formålet, bruker Horsent, som en pålitelig berøringsskjermprodusent, nøkkeldeler og komponenter fra pålitelige store merkevarer som LCD fra AUO og BOE for å levere ingen blits 24/7 klar og lyssterk skjerm pluss berøringsskjerm IC-designer av EETI og Ilitik til tilbyr nøyaktig berøring og rask interaksjon.

 

Struktur

Horsent berøringsskjerm er designet og bevist for å takle sinte kunder i butikker og drikkere i barer.Steder som flyplasser og underholdningsindustrier åpner i mer enn 8 eller 16 timer, noe som krevde at elektronikken ikke hadde noe trykk 24/7.For å nå dette målet bruker vi større plass til ventilering og vifter i alt-i-ett om nødvendig.

 

Husmessig gjelder Horsent stål, det vil si mye tykke stålplater i strukturer for eksempel rammer, deksler og hus for å beskytte berøringsskjermen og skjermen mot skader og ulykker på offentlige steder som er mer komplisert enn et vanlig forbrukermiljø.

 

IP-vurdering

En annen attribusjon av holdbarhet er det herdede glasset, du vil finne at vi bruker 3 mm eller til og med 4 mm herdet glass for store skjermer som f.eks.32-tommersog43-tommers berøringsskjermer.

 

Vi bruker tilleggsfunksjoner som f.eksfront vanntetting IP65som effektive måter å forlenge produktets levetid og redusere feil på grunn av vannskader og støv.

 

Når og hvor skal det lages?

Svaret er fra selskapets verdi når den er etablert, helt fra starten av ideen, for å jobbe som en strategisk leverandør, som en pålitelig berøringsskjermpartner som kunder kan stole på og elske.

Fra konsept før design handler ideen absolutt ikke om raskt konsumerende produkter, men om mange års drift som en tjeneste.Den tredje fasen er når du går inn i designstadiet, satte Horsent lang levetid og holdbarhet i produktfunksjonene våre, og berøringsskjermen vår er designet for å være tøff og testet og utprøvd i forsøk.Den kommende fasen er kvalitetskontrollen, Horsent tar i bruk ledende kvalitetsstyring fra leverandørkvalifisering, inputkvalitetskontroll, prosesskvalitetskontroll, og produksjonskvalitet til kundekvalitet.Klikk her for å vite mer om Horsent kvalitetskontroll.

 

Horsents oppgave er ikke ferdig ennå, selv våre berøringsskjermer er bevist å være jevne etter år med løping.Horsent vil kontinuerlig arbeide med forbedring av produktets holdbarhet.

 

 

 


Innleggstid: Des-05-2022