7 Ny kiosktype for å øke volumet

 

I tilleggmed de mest populære selvbetjeningskioskene og informasjonskioskene kan du bruke den bedårende berøringsskjermen din på så mange andre steder også.Her er noen tips i næringslivet for å hjelpe deg med å avgjøre om du kan konvertere noen roller til smarte terminaler for å tilby bedre service.

 

Veisøkende eller veileder.

En veifinner i kjøpesentre eller gater vil i stor grad tiltrekke seg trafikken til gaten din like lærerikt som en ekte guide enn tradisjonelle kart.Du kan plassere dine mest populære varme merker og nye butikker på det mest åpenbare stedet og fortsatt holde rutinen organisert.

Funksjonelt kan det hjelpe kunden med å finne ting de vil ha, selv om det er i hjørnet.

Ikke glem å søkestor berøringsskjermbare for å holde det attraktivt og på topp.

 

Ny ankomst plakat

Du selger små gjenstander som klokker og øredobber, og det du trenger er en stor og attraktiv plakat for dine nye varer eller utsalgsvarer.Berøringsskjermskilt med den interaktive funksjonen er den ideelle nye digitale plakaten for å få mer flyt og besøkende til butikken din for å oppdage de nye varene dine.

Mer å lese:Horsent 32 tommers berøringsskjerm

 

Størrelse, farge og priskontroll. 

Dette er spesielt nyttig i en fabrikkbutikk når du har en flom av kunder, men begrensede hender for hver av dine besøkende med enkle tjenester som å sjekke skostørrelse, klesfarge og priser.

Horsent tilbyr 15 tommer mini berøringsskjerm for å hjelpe til med tjenesten.

 

Horsent 32-tommers interaktiv skilting berøringsskjerm alt i ett

Horsent 43 tommer 4K berøringsskjerm.

 

 

En minispillemaskin

Hvis ventekøen din er for lang og kundene dine kjeder seg, prøv dette, lag en liten, men morsom spillmaskin i ventekøen for å holde dem engasjert.

 

VIP-rom

Horsent foreslår å plassere et berøringsskjermbord som et interaktivt verktøy for å vise den mest verdsatte tjenesten eller varen til VIP-ene dine.Ved hjelp av den interaktive skjermen kan produktfunksjonene og tjenestene dine uttrykkes med stolthet.

 

Horsent 32-tommers interaktiv skilting berøringsskjerm alt i ett

 

 Kundeservice/tilbakemelding

Plassert ved utgangen av butikken din, kan være enkelt som noen få stjerner eller 3 symboler: smilende, ingen klager eller ubehagelige ansikter for å få den mest verdifulle tilbakemeldingen fra kunder etter hver avtale.

 

Matchet produkt: Horsent 15-tommers mini berøringsskjerm med skrivebord.

 

Betalingskiosk

Butikkeier vil alltid huske å tenke på å installere selvbestillingskiosk, men kan fortsatt glemme å være oppmerksom på betalingskiosken.Kunden vil sikkert betale mindre tid ved betaling, men det er en flott mulighet for deg å tilby en rask betalingsprosess, pluss.Rask betaling kan rulle syklusen jevnt – få setene eller pultene til å bli tilgjengelige igjen for dine neste besøkende.

 

Mer kommer

Å konvertere roller til kiosker handler ikke bare om å spare arbeidskraft, men å skape oppslukende reklameatmosfære og tidsbesparende.Med berøringsskjermens popularitet og høye arbeidskraftspriser, trodde vi at berøringsskjermen vil gå inn i flere virksomheter og ta overmåte flere oppgaver i fremtiden.

 


Innleggstid: 25. oktober 2022