Berøringsskjerm alt i ett kontra berøringsskjerm?

 

Tuff datamaskin, elleralt i én berøringsskjermdatamaskinen er en enhet integrert berøringsskjermen monitor og datamaskinens hovedkort, for å installere med system av Android eller Windows.Den forbedrede integreringen av berøringsskjerm med systemet blir populær og begynner å ta markedsandelen til berøringsskjermen med dager.

 

 

Her er noen aspekter du bør vurdere før du tar avgjørelser om alt i ett eller monitor +PC

 

Rom

Har du nok plass i innhegningen eller kiosken?Åpen ramme berøringsskjerm alt i etter definitivt mer plassbesparende ved å integrere berøringsskjermen og PC-en.Takket være den høyt utformede løsningen,Horsenter i stand til å levere Berøringsskjerm alt i én spesielt android berøringsskjerm i nesten samme størrelse som berøringsskjermen, pluss at du sparer deg fra hodepine av å bli rundet og avrundet av alle disse urolige ledningene og kablene til HDMI/VGA, USB av berøringsskjerm.Så kiosken din kan være vakker og ren innvendig og utvendig.Å spare rengjørings- og ledelsesarbeid er et annet mål og fordel for travle kommersielle applikasjoner.Horsent foreslår til og med integrering av mer funksjonelle deler som høyttalere og kameraer for å hjelpe kommersielle nettsteder med rent og ryddig.

Når det gjelderberøringsskjerm+ PC, bortsett fra selve skjermen, tar PC-huset ganske mye avstand når det gjelder forskjellig størrelse på hus og layout, pluss at ledningene og kablene gjør rommet ditt mindre organisert og mangel på integrering.

Når det gjelder kommersiell kioskklient, er en tynn kiosk trenden i industrien, med tung pc og separert berøringsskjerm er det vanskelig å nå målet om selve tynn kiosk.

Tillukket ramme berøringsskjermmed VESA-feste hjelper en datamaskin med berøringsskjerm med å bygge en vakker og enkel skrivebordslayout for terminalen din.Dette er betydelig nødvendig for kunder innen mat og drikke, hoteller og detaljhandel for å holde tingene formet.

  

shouye.jpg

 Installasjon

En annen ekstra frukt av berøringsskjerm all in on er mindre arbeid med installasjon og montering til kiosken.For klienter med begrensede hender eller klienter som ikke er fabrikk, er det for mye arbeid og hender som tar å installere PC+ berøringsskjerm i kiosken.

Datamaskinytelse.

Berøringsskjermen alt i ett bruker stort sett komponenter og deler som brukes til mobil eller bærbar PC, på grunn av høy integrasjon og plassbesparende.Det gjør ytelsen til alt-i-en mindre produktiv enn PC selv i samme konfigurasjon, og ikke glemme begrensningen av plass på berøringsskjermen alt-i-ett når det gjelder ventilering.Den rike plassen vil derimot tillate CPU-en å jobbe overdrevent og bli mer produktiv.

Utvidelse og oppdatering

Det er ikke en lett oppgave å oppdatere eller utvide berøringsskjermen alt-i-ett, bortsett fra minne.Sammenlignet med PC, som har maks.kapasitet og ledig plass for utvidelse og maskinvareoppdatering uten mye arbeid eller faglig kompetanse.

Reparasjon og støtte

Integrasjonen og utformingen av PCB varierer fra leverandør til leverandør, det kan være risikabelt å reparere berøringsskjerm datamaskin for vanlige ingeniører.Derfor anbefales det kun å få støtte og service fra den opprinnelige leverandøren av touch alt i ett.Mens PC eller berøringsskjerm ikke gjør det.

 

Som en konklusjon

Kunden bør tenke på den første faktoren når han kjøper en berøringsskjermenhet.

For kommersielle kunder med gunstige preferanser for skjønnhet og utsikter.Berøringsskjerm alt i ett er det beste alternativet for å holde seg pen.

Mens klienter i industri eller ingeniørapplikasjoner som ber om oppdatering eller ikke krever integrasjon, bør kanskje tenke på berøringsskjermløsning.

 


Innleggstid: Aug-10-2022