Interaktiv skilting eller kiosk?

 

 

Medpopulariteten til kiosker, selvbetjening har hjulpet millioner

av bedriftseiere for å forbedre produktiviteten, redusere lønnskostnadene, konvertere walk-in-kunder til faste og til slutt øke salget og fortjenesten.I mellomtiden kan interaktiv skilting være en krevende trend etter at LCD digital skilting tar en stor del av tradisjonell trykt skilting.

 

Hvordan velger du mellom interaktiv skilting og kiosk?De to har mye til felles: de er begge smarte terminaler som fungerer med PC og utstyrt med berøringsskjermer bortsett fra tilbehør, og begge kan tilby interaksjon og service mellom maskiner og mennesker.Men det er noen forskjeller du kan være interessert i å plukke opp også mens du kjøper.

 

Funksjoner

Kiosken byr mer sannsynlig på et hav av funksjonaliteter som

en del av tjenestene, for eksempel ulike betalingsmetoder, alle slags skanning, inn- og utsjekking.Mens interaktiv skilting er skarpere på skjermen og interaksjonen av berøringsskjermen og selve systemene, begrenset i ekstra tilbehør for komplisert service.

 

 

Vise

Som navnene på, bærer interaktiv skilting oftere en ren

og stor lyssterk skjerm for interaksjon og reklame.Du vil finne at de er utstyrt med levende skjerm i FHD eller til og med 4K, 300 nits, 400 nits eller enda mer lysstyrke for å levere en fantastisk visjon for en interaktiv og kraftig visuell opplevelse.

 

Mer lesing: Horsent 4k 43 tommers berøringsskjerm

Horsent 32 tommers berøringsskjerm

Klassisk berøringsskjerm for kiosk

De fleste servicekiosker er utformet i høye former, mens interaktiv skilting hovedsakelig er laget i landskapsdesign for å levere en bred verden av medier for sitt publikum.For eksempel er 21,5-tommers eller 24-tommers berøringsskjermer med åpen ramme designet for kioskformål som mellomstore berøringsskjermer.

 

Mer å lese:

Horsent 21,5 tommers berøringsskjerm

Horsent 24 tommers berøringsskjerm

 

applikasjon

Kiosker kan oppdages hvor som helst som krever tjenester.

Tidligere var interaktiv skilting begrenset til kommersielle steder mesteparten av tiden.Eiere bør imidlertid ikke begrenses av stereotypier.Stedet ditt er aldri for formelt for attraktiv skilting.Og det er forståelig å be en kioskdesigner om å innrede en bedårende kiosk som matcher stilen din.

 

Den gode nyheten er,du trenger ikke å være plaget med

Sophies valg lenger, I løpet av de siste årene som berøringsskjermleverandør som jobber med våre kioskkunder, er vi heldige som har sett mange flotte designede kiosker med nyttige funksjoner, pluss bedårende interaktiv skilting med brede kiosklignende funksjoner også: Kanten på de to ville kanskje bli svak i fremtiden når klienter ønsker å ha både vakre ansikter og arbeidende hender.

 

 


Innleggstid: 14. oktober 2022