Portrett eller liggende på berøringsskjerm?

 

 

I dagens forretningsverden blir berøringsskjermer et stadig mer populært medium og vinduer for å betjene og samhandle med kunder i flere former.Når det gjelder oppsettaberøringsskjerm riktig for din bedrift, et hyppig spørsmål som dukker opp er om du skal bruke den vertikalt eller horisontalt.I de følgende linjene vil Horsent utforske fordeler og ulemper og veilede din virksomhet.

 

 

Sett det vertikalt

 

vertikal orientering, også kjent som portrettmodus, refererer til å sette opp berøringsskjermen til å være høyere enn den er bred.Det foretrekkes ofte for å vise informasjon som er lengre enn i bredden, for eksempel en produktkatalog, en meny eller en liste over tjenester.

 

 

27-tommers berøringsskjerm (5)

Fordeler:

  • For at lengre innhold skal vises mer naturlig og komfortabelt, kan en vertikal innstilling være fordelaktig for brukere å lese gjennom lister eller beskrivelser, siden brukere enkelt kan bla gjennom innhold med en enkel sveipebevegelse.
  • Vertikale berøringsskjermer foretrekkes på grunn av sin ergonomi.Denne orienteringsinnstillingen gjør brukerne mer komfortable og mer naturlige for interaksjoner, spesielt hvis de står foran kiosken med berøringsskjerm.
  • Sparer plass nårveggmontering av berøringsskjermenog stasjonære datamaskiner, for kiosk, muliggjør en slankere kiosk for enhåndsbetjening.

 

Ulemper:

  • En vertikal orientering kan være dårlig til å vise visuelt innhold når du har store utsikter til det, for eksempel bilder eller videoer eller reklamer.Disse typer innhold bør levere i en horisontal orientering, siden selve ressursen fanges opp i forholdet 16:9 eller enda bredere, så når den vises i et større format og landskapsform og er mer visuelt tiltalende for brukere.
  • Vertikale berøringsskjermer er kanskje ikke det beste valget for brukere å legge inn mye informasjon, for eksempel å fylle ut et skjema eller skrive inn en e-postadresse.Dette er ganske enkelt fordi det virtuelle tastaturet ofte er smalere i vertikal orientering, og ikke klarer å holde hele 10 fingre med tapeoperasjonen, noe som gjør skrivingen vanskeligere.
  • For mindre enn24-tommers berøringsskjermnår den settes vertikalt, er den vanskelig for begge hender eller betjener flere brukere samtidig. Hvis du setter opp for flere brukere eller tohenders berøring som spill eller presentasjon, bruk den horisontalt for 10 poeng, 20 poeng berøring.

 

 

4K 43-tommers berøringsskjerm H4314P-

La oss gå horisontalt

En horisontal orientering, eller liggende modus, er å sette berøringsskjermen til å være bredere enn høy.Denne orienteringen er ofte populær med medievisning og visuelt innhold, for eksempel reklamefilmer, medier med bilder, videoer eller grafikk, listen kan fortsette.

Er landskapet viktig for deg?

For en fancy restaurant eller 1. klasse kjøpesenter, hvor du ønsket å være den største av de store: listen over varer er mindre viktig, bedriften ønsker å vise den ypperlige maten og deilig mat.16:9 eller 16:10 widescreen berøringsskjerm vil være det beste alternativet for dine fancy gjenstander.

 

Fordeler:

  • En horisontal berøringsskjerm gjør det mulig å vise visuelt innhold i et større format som det ble tatt, for å være mer visuelt tiltalende for brukere med flere elementer, slik at media kan være mer imponerende.I tillegg hjelper det med inndata fra virtuelt tastatur ved å ha nesten samme størrelse som et ekte 26 og 1-0 tastatur.

Ulemper:

  • Sammenlignet med stående viser den færre linjer for visning og en kortere liste for lengre innhold, noe som gjør det vanskeligere eller umulig å holde på en enkelt side, for eksempel lister eller beskrivelser, og vanskeligere for brukere å lese eller samhandle med.
  • Horisontale berøringsskjermer er kanskje ikke det mest ergonomiske valget for brukere som står foran skjermen, da det kan kreve mer og lengre håndbevegelser for å samhandle.
  • For veggmontering, stasjonær berøringsskjerm, den tar opp større plass på veggen, en bred del av skrivebordet eller bordet og krever en bredere kioskplassdesign for å holde den horisontalt.

Hva er bedre for deg?

Det avhenger av flere faktorer, inkludert typen innhold som skal vises, plasseringen, installasjonen av berøringsskjermen og brukernes behov.avgjort vil det beste valget være det som gir den mest effektive og effektive brukeropplevelsen.

Hvis bedriften din, for eksempel, en restaurant trenger å vise lengre innhold, som meny og bestilling, kan en vertikal orientering være det bedre valget.Hvis du ønsker å vise mer visuelt innhold, kan en horisontal orientering være det bedre valget.Vurder plasseringen av berøringsskjermen, for eksempel montert på en vegg eller plassert på et skrivebord, og gå for retningen som gir den mest naturlige og komfortable interaksjonen for brukerne dine.

 

Jeg har listet opp fordeler og ulemper nedenfor

 

Fordeler ulemper

Horisontal orientering

Vertikal orientering

Fordeler

Større visningsområde

Mer naturlig å bla

 

Enklere for flere brukere å samhandle

Større synsfelt for høyt innhold

 

Bra for innhold med bredt sideforhold

Bedre for portrettbilder og bilder

 

Naturlig for landskapsvideoinnhold

Lettere å holde med én hånd

Ulemper

Krever mer plass på skrivebordet

Begrenset visningsområde for noe innhold

 

Kan være vanskelig å holde og bruke

Mindre naturlig for landskapsrulling

 

vanskeligere å nå alle deler av skjermen

Begrenset synsfelt for bredt innhold

 

Passer kanskje ikke til enkelte brukstilfeller

Kan være mindre intuitivt for noen brukere

 

Her kommer noen virkelige og umiddelbare scenarioer å dele med deg:

  

  1. Restaurant:, er det generelt best å bruke berøringsskjermen vertikalt, da det er lettere for kundene å se og samhandle med menyen.Det er også mer intuitivt for kunder å bla gjennom menyalternativer ved hjelp av vertikale bevegelser.For ordresporing eller andre back-of-house-funksjoner kan en horisontal orientering være mer praktisk.

  2. Detaljhandel:I et shoppingmiljø har den spesifikke applikasjonen det bedre å avgjøre.Berøringsskjerm for POS-transaksjoner er vanligvis best å bruke horisontalt, da dette gir en større visning av produkter og lettere for kundene å samhandle med skjermen.En vertikal kan være mer praktisk for lagerstyring eller andre backend-funksjoner.

  3. Trafikk:Berøringsskjermer som brukes til flyplasser og jernbanestasjoner brukes vanligvis vertikalt, for å vise en større visning av informasjon og gjøre det enklere for de reisende å raskt få tilgang til og behandle.

  4. Gaming og kasinoer: det varierer på det spesifikke spillet og hvordan det spilles.For spill som krever et bredt synsfelt, er horisontal orientering vanligvis best.For spill som krever mer presis berøringsinndata, kan en vertikal orientering være mer praktisk.

  5. Reklame:Berøringsskjerm er perfekt for interaktiv digital skilting eller reklame, sett den vertikalt for å vise store mengder informasjon eller videoinnhold, mens en vertikal orientering kan være mer effektiv for å vise høyt, smalt innhold som produktoppføringer eller sosiale medier.

 

Avslutningsvis, når du setter opp enberøringsskjerm for din bedrift, er det viktig å nøye vurdere fordelene og ulempene ved begge.Ved å ta hensyn til behovene til bedriften din og brukerne dine, kan du fikse retningen som vil gi den mest effektive og effektive brukeropplevelsen.Hvis du fortsatt har tvil eller bekymringer, er den perfekte og umiddelbare måten å løse dem på å sette opp en kunstig berøringsskjerm til en lavere kostnad, for eksempel å skrive ut skilting på forhånd, og oppleve deg selv som en av brukerne for medievisning eller selvbetjeningsfunksjoner og trykk på den for operasjoner.

Sist men ikke minst, hva om du vil ha kaken din og spise den?Hvis du fortsatt ønsker å nyte fordelene med vertikal og horisontal, men nekter å tolerere mangelen, gå for en stor, for eksempel en 27-tommers, 32-tommers berøringsskjerm eller til og med 43-tommers berøringsskjerm (så lenge den ikke er for større for deg) , som beholder alle fordelene, men hopper over det meste av den dårlige effekten ovenfor.

Hva er din programvare/apps beste oppløsning?

Det er fortsatt tradisjonell programvare som setter oppløsningen til 1024*768 eller 1280*1024, i denne forbindelse foreslås det å bruke et forhold på 5:4 eller 4:3 for å bli kvitt uønskede utvidelser.

Horsent tilbyr 19 tommer åpen rammeog17 tommers berøringsskjerm med åpen rammefor å støtte din tradisjonelle applikasjon og programvare, for eksempel minibank eller fabrikkgrensesnitt.

 

***Viktige bemerkninger: hvis du planlegger å snu berøringsskjermen etter å ha blitt installert, kontakt leverandøren av berøringsskjermen for verktøy for berøringskontrolleren, og det anbefales ikke å snu den ofte.

 

Om Horsent: Horsent er en av de innflytelsesrike leverandørene av berøringsskjermmonitorer som fokuserer på å produsere rimelige berøringsskjermer og spesialdesignede berøringsskjermer basert på vår lave markering og base iChengdu Kina.

Horsent tilbyr en pre-flip-tjeneste før forsendelsen, slik at du kan nyte portrettversjonen direkte ved ankomst.

 

 

 

 

 

 

 


Innleggstid: 21. april 2023