Verdiskapende tjeneste fra Horsent

 

Vårklienter forventer ikke bare et produkt med berøringsskjerm i seg selv, men har behov for en tjeneste som hjelper dem i alle aspekter av å søke etter den fine enheten til de interaktive skjermene.

Horsent er kjent for å være en ledende produsent av berøringsskjermer, men en av våre kjerneverdier er at Horsent leverer gratis tjenester allerede før kjøpet som leverandør og designer av berøringsskjermløsninger.

Fra null

Horsent er villig til å hjelpe ferske brukere av berøringsskjerm fra utgangspunktet, og løser enkle problemer tålmodig, selv i de fleste tilfeller er det ikke sannsynlig at ferske brukere kommer med prosjektbestillinger snart.Horsent leverer alle slags vareprøver til kunder med fulle hjerter.Den mest vanlige og nødvendige hjelpen Horsent viser til ferske brukere rangerer som hvordan man kobler til berøringsskjermen, hvordan man bruker den, hvordan man vedlikeholder den, og hvordan man installerer og justerer berøringsskjermen etterpå...I tilfelle du eller skal bli med på den store gruppe av berøringsskjermfamilie, finner du berøringsskjermopplæring på ABC-nivå fra Horsent.

Gratis og dypt tilpasset design

Horsent tilbyr et komplett utvalg av tilpassede berøringsskjermdesign inkludert glassformdesign, funksjonsdesign, berøringsskjermdesign, skjermdesign... Og alt det ovennevnte er helt gratis.

Globalt salg

Du vil ikke finne noen problemer med å kommunisere på engelsk med vårt salgsteam.Kan du huske sist gang du føler deg komfortabel med å snakke med en utlending på engelsk?Og ikke bare det, salgsteamet i Horsen tenker og jobber fra kundesiden, deres synspunkter, deres timeplan og tidssone.

Konsulenttjeneste

Ja, du kan spørre oss om hva som helst relatert til berøringsskjermen, det kan være bruk eller implementering osv., vi vil gi deg vår verdsatte erfaring og dele den med deg tålmodig og sjenerøst.Horsents salgs- og serviceingeniører er et folk-først-team.Vi legger innsats i kundeprosjekter og skaper løsninger for dem.Horsent hjelper hundrevis av bedrifter og enorme småbedriftseiere med å fortsette å vokse.

Bare ring oss

Hver kunde, liten som stor, er viktig for oss.Horsent er bygget på utallige småkunder innen detaljhandel eller mange felt og industri, men vi betjener dem i grader av personlig service.

 

Horsent verdiøkende service hjelper oss med å forbedre våre løsninger og tilfredsstille etterspørselen fra våre kunder.Snakk med salget vårt nå påsales@horsent.comfor din delikate tjeneste.

 


Innleggstid: Nov-07-2022