7 typer berøringsskjermramme du bør kjenne til

Rammen på berøringsskjermen er den delen som skiller seg ut fra skjermrammen.I gamle dager, fra 80- til 90-tallet med IR- og SAW-berøringsteknologi, er rammen betydelig høy, stor og tykk.

Rammen er noe du må ha, på grunn av SAW- og IR-berøringsskjermen trenger rammen for å sende eller motta signalet til SAW eller IR slik at IC-en kan finne berøringsposisjonen.

Når tiden kommer til alder avPCAP-berøringsskjermenogberøringsskjerm, rundt 2000-tallet avsluttet PCAP levetiden til tung ramme, for å få en fin, enkel og kant-til-kant berøringsskjerm.

 

I dag er det populært å se 4~5 typer ramme i berøringsskjermer fra leverandører for forskjellige applikasjoner, kostnader og fordeler og ulemper.

1. Enkel metallramme

2. Klassisk åpen rammeramme

3. Null ramme

4. Ferdig ramme

 

 

Enkel metallramme

 

 

Utseende ☆☆

Søknad ☆☆

Kostnad ☆☆

Vanskelig ☆

Holdbarhet ☆

 

 

Enkel metallramme er den enkleste og billigste PCAP-berøringsskjermrammen som nesten alle berøringsskjermleverandører kan levere denne typen design.Den største fordelen er den kostnadseffektive og ingen verktøy nødvendig, noe som muliggjør en rask levering til en lav kostnad for enhver bransje pluss den korte ledetiden.

Den største ulempen er åpenbar, rammen er fortsatt ikke vakker på grunn av materialet i metallkonstruksjon, og det er 0,5 ~ 1 mm enhetsplass mellom rammen og skjermen, noe som etterlater skitten opphopning, vanskelig å vedlikeholde og risiko for vannskade.

**Foreslått søknad: Kommersiell søknad når kostnaden er først og trenger rask ledetid.

Anbefalt produktHorsent 10,4 tommer åpen ramme berøringsskjerm

10 tommers berøringsskjerm med åpen ramme
IR berøringsskjermramme

IR berøringsskjermramme

 

Utseende ☆

Søknad ☆☆

Kostnad ☆

Vanskelig ☆

Holdbarhet ☆

IR er den mest populære i stor berøringsskjerm, spesielt når størrelsen er større enn 43 tommer, men prisen kommer med en synlig og høy ramme i cm enhetsgrad.

Ingen liker bezel, men hvem kan motstå en stor skjerm, fortsatt billig berøringsskjerm?For eksempel kan en 43-tommers IR-berøringsskjerm være så lavt som 400USD, mens de fleste PCAP-er starter fra 500USD.IR-berøringsskjermrammen er enkel å lage uten behov for verktøy, men kommer med lav holdbarhet.

Du kan ha IR-berøringsskjerm i kiosk eller adskilt, men kommer fortsatt med en høy og synlig ramme som er vanskelig å akseptere for noen sensitive kunder

**Foreslått applikasjon: Kommersiell applikasjon når kostnaden er avgjørende og må ha en stor berøringsskjerm

Anbefalt produkt: Horsent 43-tommers IR-berøringsskjerm

SAW Berøringsskjermramme

 

Utseende ☆

Søknad ☆☆

Kostnad ☆☆

Vanskelig ☆☆☆☆

Holdbarhet ☆☆☆☆☆

SAW berøringsskjerm er mest populær på 2000- og 90-tallet, spesielt for 15, 17 og 19 tommer, den er billig berøringsskjerm, kostnadseffektiv, men HAR det samme problemet som IR, prisen kommer med en synlig og høy ramme i cm enhetsgrad .

Ingen liker bezel, men ikke alle har råd til en berøringsskjerm mer enn 200USD.SAW-rammen øker også holdbarheten.

Du kan se mye SAW-ramme i gammel kiosk, spesielt minibank med høy og synlig ramme som er vanskelig å akseptere for noen sensitive kunder

**Foreslått bruk: bruk når kostnadene er avgjørende og må være svært holdbare

Anbefalt produkt: Horsent 17 tommer SAW berøringsskjerm

H1911S-3

Klassisk PCAP-ramme med åpen ramme

 

 

Utseende ☆☆

Søknad ☆☆

Kostnad ☆☆

Vanskelig ☆☆☆

Holdbarhet ☆☆☆☆☆

 

 PCAP åpen rammeer en kostnadskonkurransedyktig, billig PCAP-berøringsskjerm som kommer med en svært lav ramme og glassfront, uten mellomrom, for kioskinstallasjon.

Etter innebygd eller installasjon kan den ikke gi noen rammeutseende.Bare en profesjonell leverandør av berøringsskjermmonitorer kan levere denne typen design fordi den krever spesialverktøy for hver størrelse og løsning, pluss at det kreves minst 10m2 rent rom for å sette sammen rammen, berøringspanelet og LCD-skjermen.Den største fordelen er kostnadseffektiviteten som muliggjør rask levering til en lav kostnad for enhver bransje.

Den største fordelen er rammen, faktisk er denne lette rammen designet for å brukes til kioskvisning, slik at den kan monteres trygt og bli null bezel plusIP65-klassifisert vann- og støvbestandighetetter installasjon.

**Foreslått applikasjon: den innebygde visningen av kioskskjermen.

Anbefalt produktHorsent 22 tommer pcap åpen ramme berøringsskjerm

Datamaskin med berøringsskjerm (1)
10 tommers berøringsskjerm H1015PW1-UH-ramme

Berøringsskjerm uten ramme med åpen ramme

 

Utseende ☆☆☆☆☆

Påføring ☆☆☆☆☆

Kostnad ☆☆☆

Vanskelig ☆☆☆☆☆

Holdbarhet ☆☆☆☆☆

Det er den nyutviklede PCAP-berøringsskjermen, som ble født på 2000-tallet, og først ble populær i berøringsskjermer på 2010-tallet for 22-tommers berøringsskjerm, den har null-ramme eller ingen ramme, kant-til-kant-design, glass-front bare påsyn.

Leverer nettbrettutseende og IP 65 for kiosken eller interaktiv skilting.

**Foreslått søknad: midler er ikke den første faktoren

Anbefalte produkter: Horsent 32 tommer null bezel berøringsskjerm, 22 tommer null bezel berøringsskjerm,

Ferdig null ramme

 

 

Utseende ☆☆☆☆☆

Påføring ☆☆ ☆☆

Kostnad ☆☆☆

Vanskelig ☆☆☆☆☆

Holdbarhet ☆☆☆☆☆

 

PCAP lukket rammerimelig PCAP-berøringsskjerm som kommer med en nesten null ramme, ingen mellomrom, for separert, vesa-montert, Kun profesjonelle leverandør av berøringsskjermskjermer kan levere denne typen design fordi den krever spesielt og kostbart verktøy og designet hus for enhver størrelse og løsning , pluss minst 10m2 rent rom kreves for å sette sammen rammen, berøringspanelet og LCD-skjermen.Den største fordelen er at kostnadseffektiviteten muliggjør en rask levering til en gjennomsnittlig kostnad for enhver bransje.

Den største fordelen er rammen, faktisk er denne rammen designet for å brukes for kommersielle felt, utseendet kommer på den første faktoren, slik at den kan monteres trygt og bli null ramme pluss IP65-klassifisert vann- og støvbestandighet etter installasjon.

**Foreslått bruksområde: veggmontert og stativmontert.

Anbefalt produkt Horsent32 tommers pcap berøringsskjerm, 22-tommers pcap berøringsskjerm

H1523PA-6 (2)
32-tommers berøringsskjerm uten ramme

Zero Bezel Glass berøringsskjerm foran

 

Utseende ☆☆☆☆☆

Påføring ☆☆☆☆☆

Kostnad ☆☆☆☆

Vanskelig ☆☆☆☆☆

Holdbarhet ☆☆☆☆☆

Det er den siste utviklet PCAP-berøringsskjermen, ble først populær i berøringsskjermer på midten av 2010-tallet for stor berøringsskjerm, den har null-ramme eller ingen ramme, kant-til-kant-design, kun glass-front-utseende, Horsent til og med designer en litt større glassfront for å levere det absolutt fantastiske utseendet.

Leverer nettbrettutseende og IP 65 for kiosken eller interaktiv skilting.Berøringsskjerm i glass foran Zero bezel er den mest kostbare PCAP-berøringsskjermen i Horsent.

**Foreslått søknad: Kommersiell søknad med de ekstra midlene

Anbefalte produkter: Horsent 32-tommers berøringsskjerm med null ramme

 

 

Har du fortsatt spørsmål om rammen på berøringsskjermen eller ikke sikker på hvordan du skal velge, vennligst klikk nedenfor for vårt salg

 

 


Innleggstid: Jul-01-2022