9 grunner til salgsautomater med berøringsskjerm og hvordan du har en.

 

Aer en innflytelseleverandør av berøringsskjerm, har Horsent sett stor og utviklende etterspørsel innen detaljhandel.Blant disse utstyrer den skyhøye automaten med berøringsskjerm, og noen ganger større berøringsskjermer som f.eks.32 tommer, og43 tommerhar fanget øynene våre.

 

Automater med store berøringsskjermer dukker opp overalt nå, fra kjøpesenteret til sykehuset.Og la oss være ærlige, de er ganske kule.Men har du noen gang lurt på hvorfor de blir så populære?Vel, langs disse linjene skal vi dykke ned i årsakene bak fremveksten av berøringsskjermautomater.Gjør deg klar til å lære om alle fordelene de tilbyr, fra enklere brukerinteraksjon til bedre annonsering og datainnsamling.Og mer, endelig har vi gitt noen verdifulle forslag for å hjelpe deg mens du er borte i valget av en berøringsskjerm for salgsautomater.Så len deg tilbake, ta litt popcorn fra din nærmeste salgsautomat (berøringsskjerm eller ikke), og la oss sette i gang!

trykk på salgsautomater

1. Smart automat:den første og mest fremtredende fordelen med berøringsskjermen er at den styrker betjeningen og interaksjonene, og den er fullt i stand til å ta på seg og fremstår med det eneste grensesnittet og betjeningspanelet for salgsautomater til brukere og går forbi.Med en stor, vegglignende berøringsskjerm kommer automaten med et stort grensesnitt for å tjene som en smart maskin og et steg til intelligent salg.

Med andre ord: En berøringsskjerm, og en stor, kan tilby et brukervennlig grensesnitt der kundene kan velge sine ønskede produkter og fullføre en jevn transaksjon med et smil som strekker seg ut.

Her er hvorfor:

Intuitivt og enkelt å bruke: Berøringsskjermer er mer intuitive og brukervennlige enn tradisjonelle knapper eller spaker.Brukere kan enkelt navigere gjennom ulike alternativer og gjøre sine valg med bare noen få trykk på skjermen.

 

 

Visuelt tiltalende:Med forskjellige LCD-oppløsninger kan berøringsskjermer vise høykvalitets FHD- eller 4K-bilder og videoer, slik at automaten blir mer visuelt tiltalende for brukere og trekker den forbipasserende oppmerksomheten til maskinen, og oppmuntrer dem til å foreta et kjøp.

Fleksibilitet:Med smart berøringsskjermteknologi kan eiere og operatører av automater enkelt oppdatere grensesnittet og legge til nye produkter eller tjenester til maskinen.Denne kule fleksibiliteten kan bidra til å holde automaten relevant og tiltalende for brukere over tid.

Personalisering og tilpasset design: Berøringsskjermer kan tillate brukere å tilpasse bestillingene sine, velge alternativer som størrelse, smak og pålegg, for å skape en mer personlig opplevelse for brukerne og øke deres tilfredshet med salgsautomaten, dette er spesielt nyttig for drinker med mer smak, volum...

2. Annonsering: Berøringsskjermen kan vise annonser og kampanjer for produkter, noe som kan øke salg og inntekter.Dessuten er det interaktive annonser enn enveispresentasjoner: i stedet for vanlige visningsannonser eller plakatannonser, muliggjør berøringsskjermen interaksjon med kunder, noe som er mer engasjerende og livlig.Brukere kan interagere med annonsen ved å trykke på skjermen, noe som kan øke interessen deres for produktet eller tjenesten som annonseres, og bruke mer tid på maskinens displayinnhold som øker sjansen for å kjøpe mer.

Målrettet og smart annonsering: vis de riktige annonsene til rett person!Med berøringsskjermteknologi kan eiere av automater samle inn data om brukerpreferanser, vaner og kjøpshistorikk.Denne informasjonen kan brukes til å vise målrettede annonser til unike annonser, noe som øker sannsynligheten for at de kjøper ting de liker eller er interessert i.

Digital signering: i likhet med LED eller LCD, kan berøringsskjermer vise høykvalitets digital skilting som kan oppdateres enkelt og raskt.det er enkelt og stolt å markedsføre nye produkter eller tjenester, Enhanced Branding: samt eventuelle spesialtilbud eller kampanjer, i sanntid.

Leieinntekter: Det er en betydelig og passiv inntekt som eiere ikke kan ignorere, og noen ganger være en stor og fruktbar ressurs hvis de skal leie en del av skjermen for å være reklame og spille reklame.Ved hjelp av interaktive annonser konverteres den til en effektiv investering og et klokt valg for å plassere merkede annonser, skjermen din vil ikke lenger være ledig eller tom.

 

3. Datainnsamling:ved hjelp av dine smarte hjerner bak berøringsskjermen, kan den samle inn data om kundeatferd og preferanser, for å optimalisere produkttilbud og markedsføringsstrategier.

Her er hvorfor og hvordan.

brukeratferd: ved å samle inn data om atferd, for eksempel hvilke produkter som kjøpes, når på døgnet og hvor ofte.Denne informasjonen kan brukes til å optimalisere beholdnings- og prisstrategier, samt til å informere markedsførings- og annonseringsarbeid inkludert tidligere nevnte målannonser.

Tilbakemelding fra bruker: Berøringsskjermer tilbyr en vennlig og naturlig tilbakemeldingspostboks der brukerne kan slippe tankene sine om virksomheten din: god eller dårlig, den gir tilbakemelding om salgsopplevelsen deres.Vi tror at hvis eiere gjør god bruk av dem, kan det forbedre brukeropplevelsen og øke tilfredsheten mye.

Vedlikehold: Berøringsskjermer med smarte kjerner holder øye med sin egen ytelsesrekord og samler inn data på automaten, for eksempel hvor ofte den trenger vedlikehold eller hvor godt den fungerer.Ingeniørene vil lære dataene og klare å optimalisere vedlikeholdsplanene og redusere nedetiden.

Datainnsamlingen kan bidra til å optimalisere lager-, pris-, markedsførings- og vedlikeholdsstrategier, samt øke brukertilfredsheten og den generelle lønnsomheten.

 

Når det gjelder å ta avgjørelser om hvorvidt du skal forhåndsinstallere en berøringsskjerm i salgsautomatene dine, er det mange aspekter å tenke på under.

Som vår erfaring som berøringsskjermleverandør, Her er noen mulige retningslinjer du bør vurdere før du bruker en berøringsskjerm som grensesnitt:

  1. Plassering:hvor du skal installere berøringsskjermen bør være spørsmålet øverst på listen din, ha alltid den passende for automatens størrelse og designstil, mål høyden og kantene på berøringsskjermens sted å være og vinkler for å se, og sørg for at 3 ting å gå: om den kan tilby komfortable posisjoner for å betjene skjermen for et kjøp eller betaling, 2 hvis skjermbrukeren har best visning av visning av produktbilde inkludert farge, kantoner, 3. hva er enda bedre hvis du klarer å opprettholde en fin annonse som spilles av for brukerne og gå forbi når den ikke vises til et kjøp.
  2. Tekniske funksjonerog spesifikasjoner.Som å håndtere andre digitale skjermdeler, Touchscreen, som en populær elektronisk enhet, kan du aldri gå for langt når du graver og tester med flere funksjoner i virkelige situasjoner om skjermens berøringsfølsomhet, oppløsning, kontrast, lysstyrke ...

3.Interaksjonsdesignog alternativer: ikke glem å fullt ut utnytte berøringsskjermens interaksjonsfunksjon, noe som betyr at du kan legge til mer enn ett serieinnhold som flere lag og dyptgående innhold for enhver annonse du legger ut, og plassere den bak den første siden, for å maksimere interaksjonen funksjoner og engasjerer kunder i.

4. Sikkerhet:Berøringsskjermen bør være utformet for å være sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller tukling, det anbefales å bruke en åpen ramme berøringsskjerm for innebygd installasjon og integrering av skjermen med rammer dekket med huset til salgsautomaten, prøv å bruke flere funksjoner som hjelpe holdbarheten og sikkerheten, for eksempel vanntetting og herdet glass.

Nedenfor 2 lenker viser til de mest populære varene å gå til salgsautomater

21,5 tommers berøringsskjerm med åpen ramme

32-tommers berøringsskjerm med åpen ramme

43 tommer 4k Openframe berøringsskjerm

5. integrasjon og kompakt design

Det er mer enn bare å kreve at leverandører ønsker å ha mer plass til å selge varer i stedet for elektroniske enheter eller utstyr.En løsning på problemet ditt er å utstyre medHorsent berøringsskjerm alt-i-ettmed fordelen av berøringsskjermer kombinert med smarte kjerner på hovedkortet med Android eller Windows.Sparer plass til flere drinker og snacks.

 

Ved å vurdere disse faktorene kan designeren lage en salgsautomat som tilbyr en brukervennlig og engasjerende opplevelse for kundene, samtidig som den gir verdifulle data og inntektsmuligheter for virksomheten.

Det endelige målet er å muliggjøre intelligent salgsautomat og digital annonsering gjennom interaksjon mellom kunde og maskin.

For å vite mer om ideene våre for å velge en passende berøringsskjerm, vennligst gå inn på lenkene nedenfor:

6 trinn for å sikre kompatibiliteten til berøringsskjermen

4 grunner til at du bør velge tilpasset berøringsskjerm

 

 


Innleggstid: 11-apr-2023