Hvordan velge riktig berøringsskjerm for bedriften din?

Berøringsskjermenbegynner å ta over arbeidsplassen og næringslivet, og skaper et mye mer moderne og produktivt arbeids- og kommersielt miljø.Fra butikker og restauranter til produksjonsbedrifter og finansielle tjenesteselskaper, utallige bedrifter bruker nå berøringsskjermenheter i sin daglige drift.

med et bredt utvalg av berøringsskjermalternativer tilgjengelig, kan det være en skremmende oppgave å velge den rette for virksomheten din.Vi jobber nå med å gi veiledning om valg av riktig berøringsskjerm.

1. Forstår du søknaden din?

Hva er hovedformålet og bruksområdet for berøringsskjermen din?kan du identifisere den spesifikke applikasjonen for virksomheten din?ofte har vi sett berøringsskjermer samle støv fordi formålet med å bruke dem ikke var klart fra begynnelsen.Før du bestiller en berøringsskjerm, må du forsikre deg om at den passer til applikasjonen din.Å forstå formålet vil bidra til å bestemme de nødvendige funksjonene, holdbarhetskravene og ytelsesspesifikasjonene.

Som digital skilting for detaljhandel

Svært interaktive digitale skiltskjermer er perfekte for å vise engasjerende innhold som videoer, musikk og kampanjer.De vil garantert fange oppmerksomheten til kunder og besøkendei butikken dinog anlegg.

for dette formålet bør du fokusere på berøringsskjermen med:

  • høy respons for å lette smidige og raske transaksjoner.
  • Vurder funksjoner som multi-touch-funksjon for å klype for å zoome eller bevegelsesbaserte interaksjoner.
  • Velg skjermer med høy lysstyrke og gode visningsvinkler for å forbedre synligheten under ulike lysforhold.
  • Velg robuste berøringsskjermer som tåler kontinuerlig bruk og potensielle påvirkninger.

For eksempel:Horsent 24-tommers veggmontert berøringsskjerm med PCAP berøringsskjermteknologi

 

● Som presentasjonsvisning forMøterom

I møterommet trenger foredragsholderen alltid en skjerm for å vise dokumenter.Berøringsopplevelsen og multi-touch er svært viktig for brukeren, og du kan også trenge en stor skjerm til møterommet.

Horsent 43-tommers veggmontert berøringsskjerm-skilt

vd

For kioskinstallasjon:

  • Fokuser på berøringsskjermer som tåler mye bruk og potensielt tøffe miljøforhold.
  • Vurder funksjoner som vandalsikkert glass for å beskytte mot skade eller tukling.
  • Se etter berøringsskjermer med riktig ramme eller installasjonsmetode, slik at den kan installeres i kiosken din på riktig måte for å få sømløs og rask installasjon.
  • Sørg for kompatibilitet med kioskens programvare og maskinvarekrav.

Horsent 21,5 tommer åpen berøringsskjerm for kiosk.

 

Ovenfor er 3 forskjellige miljøer der vi ser stor verdi i å bruke berøringsskjermer.Det er så mange ideer om bruken av berøringsskjermen.Hva er ditt?

2.Hvilken berøringsteknologi?

Nå bruker de fleste berøringsskjermer enten resistiv eller kapasitiv eller PCAP berøringsteknologi.

  • Resistiv: Rimelig og egnet for enkelt-touch-applikasjoner.Den reagerer på trykk, noe som gjør den ideell for bruk med hansker eller pekepenner.Imidlertid gir det kanskje ikke samme nivå av presisjon, jevn reaksjon og multi-touch-evne som andre teknologier, mest brukt på industriområder som fabrikker og verksteder.

  • Kapasitiv: eller PCAP, gir utmerket respons, multi-touch-støtte og bedre optisk klarhet.Den fungerer basert på de elektriske egenskapene til menneskekroppen, mindre egnet for interaksjoner med hansker eller pekepenner.Kapasitive berøringsskjermer finnes ofte på kommersielle steder og offentlige steder.

  • Infrarød: en billig alternativ løsning til PCAP, ved hjelp av en rekke infrarøde sensorer for å oppdage berøring.Det gir utmerket holdbarhet, siden berøringsskjermens overflate er laget av glass eller akryl.Infrarøde berøringsskjermer støtter multi-touch og kan betjenes med hansker eller pekepenner.

  • Surface Acoustic Wave (SAW): Bruker ultralydbølger for å oppdage berøring.SAW-berøringsskjermer tilbyr utmerket klarhet, holdbarhet og høy berøringsoppløsning.Imidlertid er de følsomme for miljøfaktorer som smuss eller fuktighet, noe som kan påvirke ytelsen.

Velg den berøringsteknologien som passer best med dine spesifikke krav, med tanke på faktorer som tiltenkt bruk, holdbarhet og brukerpreferanser.

les mer: pcap berøringsskjermer vs IR berøringsskjerm.

3.Hvilken skjermstørrelse?og sideforhold?

Hvilken størrelse å velgeavhenger mye av bruksområdet, hvor mange personer som er på stedet, og hvor langt unna skjermen de er.For presentasjonsrom må du nesten gå for den største skjermstørrelsen, eller til og med koble den til en projektor med større skjermstørrelse.Hvis du vil ha en berøringsskjerm for økten, bør en stor skjerm også være perfekt for deg, for eksempel 55 tommer eller høyere.

  • Vurder visningsavstanden mellom brukeren og berøringsskjermen.For kortere avstander kan mindre skjermstørrelser være tilstrekkelig, mens større skjermer er mer passende for lengre visningsavstander.
  • I detaljhandelsmiljøer kan større skjermer tiltrekke seg oppmerksomhet og gi mulighet for mer engasjerende produktdemonstrasjoner eller interaktive opplevelser.
  • Aspektforhold avhenger av innholdet og applikasjonen.Bredskjerm-sideforhold (16:9 eller 16:10) brukes ofte for multimedia eller digital skilting, mens kvadratiske eller 4:3-forhold er egnet for applikasjoner som involverer mer vertikal innholdsvisning eller tradisjonelle grensesnitt.

I tillegg til størrelse og berøringsteknologi bør du også vurdere sideforholdet når du velger berøringsskjerm.Aspektforhold refererer til forholdet mellom skjermens bredde og høyden.4:3 var en gang det dominerende sideforholdet for skjermer, men de fleste moderne skjermer – inkludert berøringsskjermer – bruker nå et sideforhold på 16:9.Samtidig bør problemer med programvaretilpasning også vurderes for forskjellige Aspect Ratio.

  1. Skjermoppløsning og klarhet:
  • Høyere skjermoppløsninger, for eksempel Full HD (1080p) eller 4K Ultra HD, gir skarpere og mer detaljerte bilder.Vurder innholdskravene og budsjettet når du velger riktig oppløsning.
  • Berøringsskjermer med antirefleks eller antirefleksbelegg bidrar til å minimere gjenskinn og refleksjoner, og sikrer bedre synlighet i godt opplyste miljøer.
  • Vurder skjermens fargenøyaktighet og lysstyrkenivåer, spesielt hvis virksomheten din er avhengig av å vise frem levende grafikk eller detaljerte produktbilder.

Horsent 4k 43 tommer berøringsskjerm.

Husk at de spesifikke kravene til virksomheten din og den tiltenkte brukeropplevelsen bør veilede beslutningene dine når du velger riktig berøringsskjerm.Gjennomfør grundige undersøkelser, vurder demoer eller prototyper, og rådfør deg med eksperter for å ta en informert beslutning som er i tråd med forretningsmålene dine.


Innleggstid: 18. mars 2021