Berøringsskjerm eller sett?

Det er to grunnleggende veier for å integrere berøringsskjerm i kiosker:berøringsskjermsett or berøringsskjerm med åpen ramme.For de fleste kioskdesignere er det mer enkelt og trygt å bruke berøringsskjermer enn sett.

Et berøringsskjermsett inkluderer vanligvis et berøringsskjermpanel, et kontrollerkort og en USB eller seriell kabel for å koble den til datamaskinen.Du må montere alle panelene og PCB-ene i kiosken, koble den til kontrollerkortet og deretter feste kortet til datamaskinen.

En berøringsskjerm er en frittstående enhet som integrerer alle de ovennevnte delene sammen i en kompakt pakke.Du kan ganske enkelt koble den til datamaskinen din med en USB- og HDMI-kabel.Plug and play.

Begge metodene kan bygge opp krevende kiosker for bedrifter, men i noen viktige aspekter har et sett eller berøringsskjerm sine egne funksjoner og fordeler.Her er noen for din referanse.

kiosk

1.kostnad

 

Overheadkostnaden påkjøp berøringsskjermer faktisk mer sparende enn kit.det er verdt å tenke på at kostnadene ofte er en refleksjon av verdi.Dette betyr at innkjøp av hver komponent fra en annen leverandør og investering i ytterligere ingeniørressurser kan ende opp med å koste deg mer i det lange løp.Den kommer med merverdi i form av integrert design og overlegen service ved kjøp av en berøringsskjerm fra en anerkjent leverandør.kjøp av berøringsskjermkomponent krever mer innsats på kilde- og leverandøradministrasjon, installasjonsarbeid og tid.Når det kommer til å tenke på detaljene, er berøringsskjermen billigere enn sett.

 

2. Installasjon

IDet er mye enklere og raskere å bruke berøringsskjerm enn sett, som krever en regnbue med montering og installasjon, mer enn ekstra maskinvare og kabling, men tid og arbeidskrevende for drift og yrker på layoutdesign og montering, er det kanskje ikke like bruker- vennlig eller så intuitiv som en berøringsskjerm.

For eksempel vil kioskleverandører i Europa eller Nord-Amerika være mer sannsynlig å vurdere en berøringsskjermforsyning enn settet, for å spare arbeidskostnader og menneskelige ressurser.

  1. 3. Tilpasset design og fleksibilitet

Ja, siden det hele er låst eller halvlåst komponenter, er valget av maskinvare opp til dine krav til funksjon.Du kan legge til ting du ønsker å ha som høyttalere, kamera, LCD i alle størrelser på markedet ... det er så mye enklere å velge og bruke sammenlignet med å kjøpe en eksisterende designet berøringsskjerm hvor du må jobbe med riktig leverandør ellertilpasset design sspesifikke.Pluss sett og komponenter kan være mer fleksibilitet når det gjelder størrelse og plassering.Likevel kan du jobbe med en berøringsskjermleverandør med tilpasset designtjeneste.

  1. 4. EMS eller elektronisk interferens

Det er et paradoks For å møte funksjonaliteten til kiosk eller fleksibel design, genererer integreringen av rikelig med elektroniske komponenter, kabler og ledninger radiofrekvensenergi.Det som går rundt, kommer rundt: Installasjon uten hjelp og inngjerding av dekselet og huset til en berøringsskjermskjerm kan forårsake interferens med radio- og TV-kommunikasjon, og medføre risiko for funksjonsfeil og potensiell skade på maskinvare.Berøringsskjerm, på den annen side, tilbyr en sikker paraply av anti-interferens for å redusere risikoen for interferens, spesielt for å unngå støy til berøringsskjermsensoren.Etter vår erfaring kan interferens forårsake mange problemer med berøringsskjermer, inkludertspøkelsesberøring eller ingen berøring i det hele tatt.For å ha berøringsskjerm gjør du fred for berøringsskjermkontrolleren unna de fleste forstyrrelser.

  1. 5. Reparere

Maskiner, uansett hvor holdbare og robuste de er, krever til slutt reparasjoner etter mange års drift.Berøringsskjermer kan gå i stykker, eller LCD-skjermer kan fungere feil.Når det kommer til reparasjon av et berøringsskjermsett, kan det være ganske nervepirrende å bytte ut enkelte komponenter ettersom de er festet til rammen eller kabinettene til kiosken med lim eller tape.Å sette sammen settet igjen etter reparasjon kan også være en skremmende oppgave.

Å reparere en kiosk med en berøringsskjerm er derimot som en lek.Du kan bruke bolter for å sikre kioskinnhegningene, noe som gjør prosessen mye raskere og enklere.Vi har listet opp nøkkelpunkter i et enkelt diagram for enkelhets skyld.

 

Egenskaper

Berøringsskjermsett

Berøringsskjerm

Overheadkostnad

Kostbart og vanskelig å administrere

sparing

Installasjon

Vanskelig, nødvendig, og spør ferdigheter

Enkelt og tidsbesparende

Tilpasset design

fleksibel

Krev leverandørstøtte

Interferenssikker

Lav

høyere

Reparere

Vanskelig å administrere

Lett

 

For kioskleverandører er valget mellom et berøringsskjermsett og en berøringsskjerm først og fremst et spørsmål om personlig preferanse og design.Noen leverandører kan imidlertid velge et integrert alt-i-ett-system med berøringsskjerm for å forenkle driften ytterligere.

For å trekke en parallell er det som å velge mellom å bruke ferdiglaget toastbrød fra et bakeri eller å bake det selv når du lager en sandwich.

At Horsent, vi er en dedikert berøringsskjermleverandør som gir eksepsjonell støtte til våre kioskpartnere for å møte deres krevende behov.Vi tilbyr og støtter berøringsskjermer,berør alt-i-ett-enheter, og berøringsskjermkomponenter for å imøtekomme de ulike kravene fra markedet.


Innleggstid: 22. mars 2023