Horsent Introduser den nye berøringsskjermen

 

DeDen ultimate drømmen til Horsent, som berøringsskjermdesigner og produsent, er å tilby en nettbrettformet berøringsskjerm, fortsatt holdbar for kommersiell bruk 24/7.

Nå er Horsent et skritt nærmere drømmen sin: Horsent har introdusert den nyeste berøringsskjermen, Den nye serien, den tynneste delen er bare 8 mm, og tilbyr vakre og elegante utseende.

 https://www.horsent.com/thin-touchscreen-monitor/

Hva vi tilbyr

Fra en mini berøringsskjerm på 10 tommer, en liten skjerm på 15,6 tommer, og mellomstørrelser på 17, 18,5 tommer, 21,5 tommer og 23,8 tommer til en stor skjerm på 27 tommer, tilbyr Horsent et komplett utvalg av dimensjoner for å møte din avstandsbesparende eller luksuriøse skjerm skulle ønske.

Horsent opprettholder bruken av pcap-berøringsskjermen som det sensitive, raske og jevne grensesnittet for berøringsskjerm.

Sølvfarget eller svart ferdig lukket rammedesign levering fullført og holdbar løsning for kommersielle felt.

Samme pris, for å tilby det mest verdsatte produktet, klarte Horsent å holde de samme prisene sammenlignet med vår vanlige berøringsskjerm.

Vi støtter et fullt omfang avtilpassede design og OEM/ODM.

 15 tommers berøringsskjerm

Hvordan kjøpe

Kontakt vårsales@horsent.comfor en prøve- eller prosjektbestilling.

Du vil motta vår prøvepris og prosjektforslag innen 24 arbeidstimer. Vi forbereder også in-house lager for prøvelevering.Din prosjektsøknad, estimert og forespurt mengde vil hjelpe deg med bedre og presis prissetting.

 

Til hvem

Den første anbefalte applikasjonen er for kiosk-topper og stasjonære datamaskiner via VESA-festet i stedet for innebygd skjerm.Brukeren vil bli overrasket over det grasiøse designet og fullskjermvisningen og nyte det jevne interaksjonsgrensesnittet.

Når

Horsent har fullført prøvebestilling og liten lapp.Vi er klare til å selge den nye berøringsskjermen til markedet og rulle opp på bedriftssiden din.Ledetiden for et prosjekt er rundt 2~3 uker.

Horsent har lansert en komplett serie med nye tynne berøringsskjermer for alle populære størrelser, klikk på lenken nedenfor for mer informasjon om produktene våre.

www.horsent.com/thin-touchscreen-monitor/

 

Mer informasjon

Vårt salg vil hjelpe via e-post påsales@Horsent.com

 


Innleggstid: 17. november 2022