Hva er det beste skjermbildeforholdet for berøringsskjermen din?

 

 

Deskjermstørrelsesforhold bestemte formen på skjermen og noen ganger fikset selve skjermens form, i detalj er konfigurasjonen av forholdet skjermbredden til høyden.Den mest populære er widescreen 16:9, 16:9 eller super wide 21.9 og 32:9.Og portrettbruk som 9:16 og 10:16.Likevel vil du finne mye tradisjonell 5:4 og 4:3 berøringsskjerm, monitor eller TV.

Er du forvirret før du tar avgjørelsen om å sette opp det beste skjermbildeforholdet for berøringsskjermmediet ditt?Her er noen forslag som kan hjelpe deg.

 skjermbildeforhold

Har du ekstra innhold?

På steder som selvbestilling for bespisning, og utsjekkingskiosker, vil brukerne gå gjennom en lang liste som en meny eller regning.Så en høy, stående versjon av 16:9 vil løse problemet og kunne vise en lang liste på én side for å lese og betjene.

Horsent tilbyr en pre-flip-tjeneste før forsendelsen, slik at du kan nyte portrettversjonen direkte ved ankomst.

Snakker med vårsalgnå for en portrettinnstilling22-tommers eller 32-tommers berøringsskjermnå!

 

Er landskapet viktig for deg?

For en fancy restaurant eller 1. klasse kjøpesenter, hvor du ønsket å være den største av de store: listen over varer er mindre viktig, bedriften ønsker å vise den ypperlige maten og deilig mat.16:9 eller 16:10 widescreen berøringsskjerm vil være det beste alternativet for dine fancy gjenstander.

Mer å lese:

Horsent 43 tommer 4K berøringsskjerm

Horsent 32-tommers widescreen-berøringsskjerm med åpen ramme

Horsent 27 tommers widescreen berøringsskjerm med åpen ramme

 

Hva er din programvare/apps beste oppløsning?

Det er fortsatt tradisjonell programvare som setter oppløsningen til 1024*768 eller 1280*1024, i denne forbindelse foreslås det å bruke et forhold på 5:4 eller 4:3 for å bli kvitt uønskede utvidelser.

Horsent tilbyr 19 tommer åpen rammeog17 tommers berøringsskjerm med åpen rammefor å støtte din tradisjonelle applikasjon og programvare, for eksempel minibank eller fabrikkgrensesnitt.

 

I en konklusjon

Det er fortsatt blant de hotteste temaene i LCD-verdenen, hvilket skjermsideforhold som er best for den menneskelige versjonen og for å skape den mest naturlige skjermen for de menneskelige øynene.Som berøringsskjermprodusent og interaktiv løsningsleverandør er Horsent opptatt av å tilby 1. klasses berøringsskjermløsning for din dedikerte bedriftsside.

 


Innleggstid: 20. oktober 2022