6 ideer for å vinne flere salg på Halloween med berøringsskjermterminaler.

Ved ankomsten av Halloween,detaljhandel og digitale mediereiere søker nye ideer for å forbedre detaljkundeopplevelsen av ferien, ved å bruke kraften til interaktive medier og selvbetjening.Horsent deler, som noen av de varme hjernestormene for å illustrere populære kiosker oginteraktiv skiltingfor det kommende arrangementet.

sukker (2)

 

1 .Sukker dispenser maskin

Ja, emnet forteller alt, det kan være noe som kommer med en berøringsskjerm i mediastørrelse på 21,5 tommer, for å lage en 1 meter høy minikiosk for barn å samle litt sukker ved porten, slik at du kan konsentrere deg om virksomheten din under Ferien.Å eie en Trick-or-treat søt dispenser-kiosk er en fantastisk idé for å tiltrekke oppmerksomheten til dine unge fans.

 

 

2. Sukkerautomat

I 2022 brukte amerikanere 3,1 milliarder dollar på Halloween-godteri og anslått å øke til 3,6 i 2023.

Hvis du ikke ønsker å sende sukker gratis, men å selge, kan det være en varm bedrift å bygge opp en godteriautomat for å øke salget og spare kostnader på arbeid og raskt salg, som et supplement til feriesalget.

3. Holiday Shopping varer selvsalg kiosk

I 2022 brukte amerikanere rekordhøye 10,6 milliarder dollar på Halloween.Dette var opp fra 10,1 milliarder dollar i 2021 og 8 milliarder dollar i 2020. Gjennomsnittspersonen brukte 100,45 dollar på Halloween.

Høytiden vil øke det vanlige kommersielle salget enormt som ferieleker, sukker, til og med snacks, drinker og alt for festdekorasjon og familiemiddagsting.Utplassering av en smart salgsautomat som jobber 24/7 kan generere avbruddssalg.

 

4. Halloween tilpasset smart speil

I 2022 brukte amerikanerne 3,6 milliarder USD på kostymer, mensHalloween-kostymer tar vanligvis lang tid og er mer plagsomme å prøve enn daglige antrekk.Å bruke et smart speil gir en rask måte å raskt finne passende kostymer.Denne ideen kan ta i bruk virksomheten til utleie av kostymer, og øke ytelsen og helliggjørelsen av kunder

 

5. Spilleautomater med Hallow-temaer

Blant helligdagene søker en anledning som venterom på barnesykehuset måter å holde barna nede mens de venter på leger og behandlinger.Å adoptere en spilleautomat med Halloween-temaer kan bidra til feriestemningen og holde venterommet i orden.

 

6. Større skjerm for Holiday media

hvis du bruker en stor berøringsskjerm for virksomheten, for eksempel 43 eller 32 tommer, er det en spareidé å bruke den til å spille av feriemediesentre som høytidsmusikk og video, og til og med annonser om Halloween-produkter for å gjøre skjermen til en levende vegg for høytiden.

 

Horsent jobber med hundrevis av kioskleverandører globalt, de er i stand til å spesialdesigne kiosker og interaktiv skilting for bedriftseiere, for å vinne mer salg, øke produktiviteten og kutte ned daglige kostnader.Horsent er villig til å introdusere deg for dine lokale kioskleverandører for å hjelpe deg.

 

 

***Statistikk over utgifter er fra National Retail Federation (NRF).


Innleggstid: 17. oktober 2023