Hvordan vil kommersielle berøringsskjermer utvide virksomheten din

 

Kommersielle berøringsskjermer-- Holdbare berøringsskjermer brukt ikommersielleog offentlige miljøer, for eksempel berøringsskjerm for kiosk,ogberøringsskjerm i en automat.De er bygget for å tåle påkjenningene ved kontinuerlig drift i anlegg med tung last, og fortsatt levere pålitelig og stabil ytelse og service.Det beste eksemplet er en selvbetjent kiosk med berøringsskjermer inn en internasjonal flyplassog trafikkpendling.

Kommersielle berøringsskjermer har vanligvis avansert berøringsfølsom teknologi som lar hundrevis av brukere samhandle direkte med skjermen, fortsatt utføre raske reaksjoner og responsive, med integrasjon av kioskmaskinvare og programvare, fullføre en slags kommersielle tjenester som veifinning, produktsøk, bestilling, og betaling og tilbakemelding fra kunder.

For å hjelpe deg med å finne bruken og veilede deg gjennom kjøp og innkjøp av de ideelle, kostnadskonkurransedyktige og passende, vil vi fordype oss i verden av kommersielle berøringsskjermer og utforske funksjonene, applikasjonene og fordelene deres.

 

 2141426949

 

Hvor du skal bruke

 

 Detaljhandel og gjestfrihet

Berøringsskjermer finner utstrakt bruk i aspekter og hjørner av forretningsverdenen, de mest populære er betalingskiosker og selvbetjeningskiosker.

med berøringsskjermer, publisering av produktkataloger eller digital skilting for reklamekampanjer og menyer, og overdra de grunnleggende, men mest brukte funksjonene til butikker, små bedrifter til store kjøpesentre og handlegater ved å finne kiosker og infokiosker.

Selskaper og selskaper: Berøringsskjermer i kommersiell kvalitet er verdifulle i bedriftsinnstillinger for presentasjoner, videokonferanser og samarbeidsmøter.De gjør det mulig for deltakerne å samhandle direkte med innholdet, noe som fremmer engasjement og produktivitet.

Offentlige rom: Berøringsskjermer fungerer som informative og interaktive skjermer i ulike offentlige rom som f.eksmuseer, utstillinger og transportknutepunkter.De gir besøkende en dynamisk og oppslukende opplevelse, slik at de enkelt kan få tilgang til relevant informasjon.

fordeler

 

  1. Forbedret bruker- og kundeopplevelse:Den intuitive naturen til interaksjon med berøringsskjerm forenkler brukeropplevelsen.Med berøringskontroller og pekepenn kan brukere navigere gjennom kommersielt innhold, gjøre valg og utføre oppgaver mer effektivt og enkelt.

  2. Økt engasjement: Berøringsskjermer i kommersiell kvalitet fengsler publikum og oppmuntrer til aktiv deltakelse.Enten det er gjennom interaktive presentasjoner eller interaktive applikasjoner, stimulerer de kundeengasjement og gir en varig innvirkning på fremtidige shoppingminner og -vaner.

  3. Forbedret tilgjengelighet: Berøringsskjermteknologi fremmer inklusivitet ved å tilby et brukervennlig grensesnitt, bare trykk og spill.

Et godt eksempel er for personer med funksjonshemminger eller de som synes det er utfordrende å bruke tradisjonelle tastaturer og mus.

4Pålitelighet og holdbarhet: Berøringsskjermer i kommersiell kvalitet er designet for kontinuerlig drift og er bygget for å tåle tung belastning og krevende miljøer med trafikk.De er mindre utsatt for slitasje selv i årevis, noe som sikrer lengre levetid og minimal nedetid.

5 Sparing og produktivitet.

Berøringsskjerm og selvbetjent kiosk beviser at utstyr kan redusere lønnskostnadene ved å erstatte enkle oppgaver som resepsjon, og bestille, med ekstra hjelp, betjener bedrifter mer effektivt.Hjelp millioner av bedrifter med å spare kostnader og få raskere service.

 

 

 

Før kjøp

 

Samtidig somkjøpe en holdbar kommersiell berøringsskjerm, må kjøpere fokusere på funksjonene nedenfor som må ha, som ABC-er, for å tåle et komplekst kommersielt miljø og dets tunge bruk.

Robust byggekvalitet:som topptrekk: Kommersielle skjermer er konstruert med tanke på holdbarhet.De er bygget ved hjelp av solide materialer som forsterket karbonstål og forsterkede rammer, anti-ripe eller høy hardhet overflate, herdet glass og vann- og støvtette funksjoner om nødvendig for å tåle tung bruk i offentligheten, for å sikre at de kan tåle kravene til høy- trafikkmiljøer.Misbruk av en forbrukerberøringsskjerm på et kommersielt nettsted kan føre til skade og feil fordi det offentlige miljøet er mer komplekst enn personlige steder og forbrukerelektronikk ikke er laget for det.

Skjermer av høy kvalitet: Berøringsskjermer i kommersiell kvalitet har ofte høyoppløselige skjermer med utmerket fargegjengivelse og brede visningsvinkler.Dette sikrer skarpe og levende bilder, noe som gjør dem egnet for multimedieinnhold i produktkampanjer og reklame.
For eksempel,en 4k 43-tommers berøringsskjerm med en 178-graders visningsvinkel,for flere brukerinteraksjoner.

Størrelse og former:ja, sørg for at denne berøringsskjermen møter og passer målnettstedene dine, det er grunnen til at kommersielle skjermer kommer i forskjellige størrelser, alt fra mindre skjermer som egner seg for skrivebordsbruk til større interaktive paneler som brukes til kiosker eller digital skilting.De kan være Openframe berøringsskjerm, veggmontert, skrivebordsmontert eller integrert i spesifikke applikasjoner.

En ting til:

Spesialdesignede berøringsskjermer tar kundeopplevelsen din til neste nivå.Mens mange kiosker og utstyr kommer med innebygde berøringsskjermer, krever sømløs integrering av skjermen i kiosken en ferdighet som bare noen få virkelig kan mestre.Det innebærer å gjøre berøringsskjermen til en iboende del av kiosken,sikrer sømløs og estetisk tiltalende integrering.Denne funksjonen nødvendiggjørspesialdesignet berøringsskjermpaneler og hus som matcher utformingen av kiosken.

Kommuniser med designeren av berøringsskjermen og bekreft om de kan tilby denne verdiøkende tjenesten.

Her er et diagram for å hjelpe deg med enkle fakta, som sammenligner kommersielle berøringsskjermer med forbrukerklasse:

 

Egenskaper

Kommersielle berøringsskjermer

Forbrukerberøringsskjermer

Byggekvalitet

Robust konstruksjon for tung bruk

Lettere konstruksjon for personlig bruk

Varighet

Designet for kontinuerlig drift, 24/7, 16/7

Standard holdbarhet, eller mindre enn 8 timer om dagen

Touch-teknologi

Avanserte berøringsteknologier tilgjengelig

Vanlige berøringsteknologier

Skjerm størrelse

Bredt utvalg av størrelser tilgjengelig

Begrensede størrelsesalternativer

Visningskvalitet

Levende grafikk med høy oppløsning

Varierer avhengig av modell

Ta på

Svært responsiv og nøyaktig

Responsiv, men kan ha begrensninger

Monteringsmuligheter

Allsidige monteringsalternativer tilgjengelig

Begrensede monteringsmuligheter

applikasjoner

Detaljhandel, gjestfrihet, utdanning, spill, underholdning

Personlig bruk,

Pris

Generelt høyere på grunn av profesjonelle funksjoner

Varierer, rimeligere alternativer tilgjengelig

 

Berøringsskjermer av kommersiell kvalitet har revolusjonert måten bedrifter og offentlige rom engasjerer seg med publikum på.Med deres robuste byggekvalitet, avanserte berøringsteknologi og allsidige applikasjoner, pluss å tilby en forbedret brukeropplevelse, økt engasjement og forbedret tilgjengelighet.Ettersom teknologien fortsetter å utvikle seg, er fremtiden for kommersielle berøringsskjermer lovende.

 

Horsent, som en rimelig kommersiell berøringsskjermleverandør, med sine massive og produktive linjer, leverer holdbare berøringsskjermer til hjørner av forretningsverdenen.

Siden grunnleggelsen av Horsent er den kommersielle berøringsskjermen ikke lenger begrenset av store bedrifter, men kommer også småbedrifter og lavbudsjetteiere til gode.


Innleggstid: 13. juni 2023