Horsent debuterer i Vietnam Retail Show

Hva er om?

 

Sørøst-Asia salgsautomat og ny detaljhandelsutstillinghar blitt holdt i Saigon Exhibition Hall, Ho Chi Minh City, Vietnam fra 10. til 12. august. Som en globalt innflytelsesrik designer og produsent av berøringsskjermer har Horsent gjort en imponerende debut med innovative smarte interaktive produkter og løsninger, som viser frem våre siste prestasjoner og tilbyr nye forretningsmuligheter.

horsent i vietnam - hd

 

Steven introduserer for detaljkunder


 

 

Innhøsting

Horsent har fått 102 besøkende fra 49 bedrifter og virksomheter innen detaljhandel, mat og drikke...

Utstillingsstedet var viralt og travelt, og en endeløs strøm av besøkende kom for å besøke og oppleve berøringsskjermene og de interaktive mediene.Horsent stand A138 innledet mye konsultasjonspublikum fra detaljhandel, finans, logistikk og småbedriftseiere

 

De siste årene har Vietnam utviklet seg raskt. Størrelsen på Vietnams detaljmarked forventes å vokse fra 246,65 milliarder USD i 2023 til 435,59 milliarder USD innen 2028, med en CAGR på 12,05 % i prognoseperioden (2023-2028).(fra www. .mordorintelligence.com/industry-reports/retail-industry-in-vietnam)

den innenlandske åpenheten og forretningsmiljøet har fortsatt å forbedre seg, noe som naturlig nok tiltrekker Horsent til å åpne opp flere markeder.Utstillingen har fått om lag 5000 besøkende fra mer enn 500 bedrifter i detaljhandelen, og den vellykkede avslutningen av utstillingen har også lagt et godt grunnlag for at Horsent kan videreutvikle det sørøstasiatiske markedet.

 

Hvordan vi serverer

Horsent er forpliktet til å tilby mer avanserte og effektive digitale løsninger for interaksjon mellom mennesker og datamaskiner som tilpasset design berøringsskjerm og touch alt-i-ett for detaljhandelen i Vietnam og har oppgradert vår teknologi og produkter for å gi kundene tilpassede tjenester og skape den største verdien for dem.Horsent vil også fortsette å utforske feltet digitale berøringsskjermer for å tilby mer praktiske og høykvalitetsprodukter til detaljhandelen.

 

horsent i vietnam (3) - hd

Steven, visepresidenten er med lokale kunder

horsent i vietnam (2) - hd

 Introduserer for bedriftseier fra India

 

Hva blir det neste?

Horsent skal bygge opp to lokale partnere i HCMC og Hanoi som tilpassede servicepartnere og eksempelkunder som referanser og milepæler, for å betjene våre kunder bedre og utvikle vår virksomhet.

 

Hvis du gikk glipp av showet

Ikke bekymre deg, her er en kort introduksjon og veiledning til produktene.klikk på lenken nedenfor og få produktintroduksjonen.

1,32 tommers berøringsskjerm alt i ett

2,21,5 tommers berøringsskjerm alt i ett

3. 15 tommer industripanel pc

4. 10 tommers berøringsskjerm med åpen ramme


Innleggstid: 17. august 2023