Hvordan vil berøringsskjerm gjøre kundene fornøyde

 

Wealle har slik erfaring når de skal ta vare på en gråtende unge på et rødøyefly, ja, gi henne/ham en berøringsskjerm som et nettbrett.Den samme teorien fungerer i voksenverdenen.

 

Bruken av berøringsskjermer kan faktisk forbedre kundeopplevelsen på ulike måter, noe som fører til økt tilfredshet.

Her er flere måter berøringsskjermer kan gjøre kunder og besøkende fornøyde på:

 

 

kunde fornøyd med berøringsskjermer

 

 

Selvbetjening og bekvemmelighet:Berøringsskjermer muliggjør selvbetjeningsalternativer som selvbestilling og egenbetaling, gir kundene mer kontroll over opplevelsen deres, reduserer klagene og mistrivselen ved å henge i lange køer eller stole på personalet for enkle oppgaver som å legge inn bestilling, foreta betaling ... Kunder kan raskt bla gjennom menyer, tilpasse bestillingene sine, foreta betalinger og til og med velge leveringsalternativer.
Redusert ventetid: Ved å bruke berøringsskjermer for selvbetjeningsoppgaver, kan bedrifter effektivisere driften og redusere ventetiden for kundene, spesielt gunstig i travle miljøer som restauranter, butikker og flyplasser, der kundene ønsker effektiv og rask service mer enn noen gang .

Interaktivt innhold og engasjement:Berøringsskjermer kan vise interessant og interaktivt innhold for å engasjere kunder og tiltrekke deres oppmerksomhet.For eksempel,i detaljbutikker, kan berøringsskjermer vise frem produktinformasjon, demonstrasjoner eller til og med virtuelle prøveopplevelser.Interaktivt element øker kundeengasjementet, og tilbyr en mer fornøyelig og informativ opplevelse...

Multimediavisning og kampanjer:Berøringsskjermer gir muligheten til å vise frem multimedieinnhold som videoer, bilder og animasjoner.Bedrifter kan bruke disse skjermene til å presentere kampanjer, fremheve nye produkter, dele kundeanbefalinger eller gi pedagogisk innhold med en dynamisk og visuelt tiltalende tilnærming som fanger kundenes oppmerksomhet og forbedrer deres helhetsopplevelse.

Spill og underholdning:Berøringsskjermer er mye brukt til spillformål, og gir kundene underholdningsmuligheter mens de venter, spesielt nyttige i venterom,flyplasser,eller underholdningssteder hvor folk ofte opplever ledig tid.Interaktive spill og underholdningsapper på berøringsskjermer gir en morsom og engasjerende opplevelse som holder kundene underholdt og glade.

buet berøringsskjerm (7)

Kundetilbakemeldinger og undersøkelser:Berøringsskjermer fungerer som en plattform for å samle inn tilbakemeldinger fra kunder og gjennomføre undersøkelser.Ved å tilby et praktisk og interaktivt tilbakemeldingssystem kan bedrifter samle verdifull innsikt, løse bekymringer raskt og forbedre tjenestene sine basert på kundeinnspill, noe som viser at selskapet verdsetter kundenes meninger, noe som fører til større kundetilfredshet.

Berøringsskjermer gir en engasjerende, praktisk og interaktiv opplevelse for kundene.Ved å tilby selvbetjeningsalternativer, redusere ventetiden, vise interessant innhold og tilby underholdning og tilbakemeldingsmuligheter, kan bedrifter forbedre kundetilfredsheten betydelig.

 

Her er et eksempelom hvordan en barneklinikk med spillmaskin med berøringsskjerm får barna til å vente og fortsatt gjøre dem glade:

 

Barneklinikken opplever ofte lange ventetider på grunn av høyt pasientvolum.For å gjøre venteområdet morsommere for barna og redusere deres angst, bestemmer klinikken seg for å installere en spillmaskin med berøringsskjerm.

Spillemaskinen er utstyrt med en rekke interaktive spill spesielt utviklet for barn i ulike aldersgrupper.Spillene spenner fra pedagogiske gåter og quiz til morsomme og engasjerende eventyr med populære tegneseriefigurer.Berøringsskjermgrensesnittet er intuitivt og brukervennlig, slik at selv små barn enkelt kan navigere og spille spillene.

Når barna ankommer klinikken, blir de henvist til venteområdet, hvor spilleautomaten med berøringsskjerm vises fremtredende.Den lyse og fargerike designen til enheten fanger øyeblikkelig oppmerksomheten deres, og vekker nysgjerrigheten og spenningen deres.

Ved å engasjere seg i spillmaskinen med berøringsskjerm, blir barn absorbert i det interaktive spillet, noe som bidrar til å distrahere dem fra ventetiden.Det er mindre sannsynlig at de føler seg lei, rastløse eller engstelige mens de venter på deres tur til å se legen.

I tillegg kan spilleautomaten tilby flerspilleralternativer, som oppmuntrer til sosial interaksjon blant barn i venteområdet.Søsken eller nye venner kan bli med og leke sammen, fremme en følelse av kameratskap og gjøre venteopplevelsen morsommere.

Installasjonen av berøringsskjermspillmaskinen forvandler venteområdet til et engasjerende og underholdende rom.Barn er glade og begeistret, og foreldre setter pris på klinikkens innsats for å gjøre barnas opplevelse mer positiv.Denne tilnærmingen reduserer ikke bare den oppfattede ventetiden, men bidrar også til å skape en barnevennlig atmosfære i klinikken, noe som øker den generelle tilfredsheten og komforten for unge pasienter og deres familier.

 

 

Hvis du har andre historier å dele med Horsent.Du er velkommen til å sende e-post tilsales@Horsent.com, vi er glade for å høre fra deg.

Horsenter slående å tilby holdbare, fortsatt kostnadskonkurransedyktige berøringsskjermer for kunder som er villige til å utforske kraften i selvbetjening og interaktiv kundeservice.

Det er vanskelig å holde kundene fornøyde, men det kan fortsatt være enkelt med ny teknologi.Horsent er villig til å utforske sammen med integratørene og bedriftseierne hvordan man kan skape en hyggelig detaljhandelsopplevelse.


Innleggstid: 26. juni 2023