Hvorfor er liten berøringsskjerm fortsatt på listen?

 

I en tid med avansert skjermteknologi, hvor større skjermer dominerer det vanlige markedet, selger markedene og blir populære med 55, 65 tommer og noen få utover, kan små berøringsskjermer virke som en saga blott.Imidlertid fortsetter disse kompakte enhetene å holde stand av flere grunner.

 

For pekeskjerm med åpen ramme, Horsent tilbud7 tommer,8 tommer,10,1 tommer rett,

10.1 berøringsskjerm med åpen ramme,12 tommers berøringsskjerm med åpen ramme

Og: 14 tommer,15 tommer kvadrat,og slutter med15,6 tommer brede skjermer.

For den lukkede rammen, berøringsskjermen, tilbyr Horsent 10,1 tommer,13 tommerultr slim, og ender med15,6 tommers slanke berøringsskjermer.

I dag skal Horsent utforske hvorfor små berøringsskjermer fortsatt er relevante og ettertraktede, til tross for tilgjengeligheten av større alternativer.hvorfor de fortsatt er populære, hvorfor du ikke bør gi det opp og hvordan Horsent jobber med det.

 

 

Lagrer

Ja, prisregler, men den primære grunnen til at små berøringsskjermer forblir på listen er at de er rimelige.Sammenlignet med deres større kolleger, kommer små skjermer til en betydelig lavere pris.

Dette gjør dem til et attraktivt valg for budsjettbevisste kunder.For enkeltpersoner eller bedrifter som søker kostnadseffektive berøringsskjermløsninger, gir mindre skjermer et levedyktig alternativ uten å gå på akkord med brukervennligheten: mindre skjerm eier fortsatt FHD, eller minst 720P, 10 punkters berøring, i stand til å vise de samme detaljene og rask interaksjon, men betydelig lavere priser .

Prisfaktoren blir ekstremt sensitiv og kritisk i prosjekter som massiv utrulling, offentlige anbudskonkurranser, prosjekter i mindre utviklende områder eller priskonkurranse eller enhver annen pris-først-situasjon.

Relatert historie:

8-hovedfaktorer-som-påvirker-din-berøringsskjerm-prisen/

 

Dette er ikke din primære berøringsskjerm

Små berøringsskjermer fungerer ofte som en sekundær skjerm i ulike scenarier.De kan brukes sammen med eksisterende oppsett, og gir ekstra skjermeiendom for multitasking eller spesifikke oppgaver.

Som den andre, gjør det ikke belastningen eller virksomheten med å vise viktig informasjon, den tilbyr bare den essensielle funksjonen til en bestemt del, for eksempel drift av overføring, betaling eller signatur.

Jobben med 2. berøringsskjerm er enkel, og tilbyr et eget sted for bedre applikasjoner, derfor er det ingen grunn til å stjele tordenen fra den 1. berøringsskjermen.

 7-tommers berøringsskjerm - 副本

Det er ikke en forretningsenhet

For små kiosker eller steder for berøringsskjerminstallasjon var det ikke mye betjening eller det er mindre virksomhet eller brukstid, men krever fortsatt berøringsskjermbetjening enn tastatur og mus,

for eksempel: en undersøkelsesmaskin for tilbakemeldinger fra kunder, skilting til møterom og innsjekkingsmaskin for ansatte.

 

Når du har begrenset plass

Ikke alle situasjoner krever store skjermer, for noenkommersielle nettsteder, for eksempel fabrikkbutikker, utsalgssteder og dagligvarebutikker, vil forretningsløperen noen ganger forlate rom og plass til produktene sine, så det er begrenset plass til digitale skjermer.

For enindustriområde som fabrikker, verksteder vil gjerne ha mer plass til drift, produksjon og arbeidsstasjoner, fremfor å ha storskjermer.

I de ovennevnte to eller enda flere situasjonene foretrekker ledelsen små kompakte berøringsskjermer.Deres mindre formfaktor gir enkel integrering i trange rom eller installasjoner der en større skjerm ville være upraktisk.

Ved å tilby berøringsskjermfunksjoner i en kompakt størrelse, leverer disse skjermene bekvemmelighet og funksjonalitet samtidig som de imøtekommer ulike romlige krav.Deres reduserte fotavtrykk sikrer effektiv utnyttelse av tilgjengelige områder samtidig som de gir viktige berøringsfunksjoner.

Små berøringsskjermer kan levere en tilfredsstillende brukeropplevelse uten å overvelde miljøet.

Horsent tilbyr et bredt utvalg av små berøringsskjermer, med begrensning av størrelse, tilbyr vi deg en kompakt løsning fortsatt HD, FHD og 10-punkts berøringsskjerm som de fleste av våre store berøringsskjermer.

 

 

Mens store berøringsskjermer dominerer markedet og trendene, fortsetter mindre motparter å tjene reelle formål og imøtekomme spesifikke behov.Deres rimelighet, sekundære skjermpotensial, kompakthet for begrensede bruksscenarier og kompatibilitet med små eller trange rom gjør dem til et levedyktig valg for et bredt spekter av brukere.

Enten du ønsker å utvikle kiosken din, maksimere funksjonaliteten eller optimalisere et begrenset miljø, tilbyr små berøringsskjermer en kostnadseffektiv og praktisk løsning uten at det går på bekostning av berøringsinteraktivitet.

Så selv om større kan være bedre for noen, har små berøringsskjermer fortsatt en verdifull plass på listen over ønskelig utstyr for virksomheten din.

 

Hvordan ta den siste avgjørelsen

Hvis du trenger å ta den endelige avgjørelsen ovenfor eller av andre grunner, for å ha en liten berøringsskjerm enn større, er det fortsatt verdt å vurdere faktorer for fremtidig utvikling, hvis de små fortsatt kan være nyttige, produktive og i stand til å bære de kommende 5 årene oppgaver og krav, unngå en 2nderstatning eller avfall før produktets levetid.

 


Innleggstid: 29. mai 2023